UN PROJECTE FAMILIAR: CREAR UNA HABITACIÓ JUVENIL A MIDA

Què fa que una casa sigui la teva llar? Podríem dir que ha de ser un lloc on sentir-se un mateix, que generi confort i tranquil·litat. Un espai on “ser, estar i créixer”. És per això que quan els nens comencen a créixer i a formar la seva pròpia identitat, la seva habitació també ha d’acompanyar-los en aquest procés. Des de Forats volem ajudar-vos a deixar enrere l’habitació infantil dels vostres nens, construint una habitació juvenil a mida que els acompanyi en aquesta nova etapa.

Començar a fer un dormitori juvenil a mida és un procés molt bonic, ja que esdevé un projecte familiar. Per fer el disseny d’una habitació per a adolescents tenim molt en compte la seva opinió a l’hora de projectar com volen que sigui el lloc de la casa que serà únicament per ells.

Moltes vegades, el repte d’una habitació juvenil és l’espai. És probable que siguin estances llargues i estretes o una mica més petites que una habitació de matrimoni. El nostre objectiu és combinar funcionalitat i estètica.

En aquest cas, per exemple, havíem de crear el màxim espai possible per guardar roba i tenir lloc suficient per un llit de 135×190 cm, podent fer servir tan sols una de les quatre parets de l’habitació.

La solució que vàrem trobar va ser integrar l’armari amb el llit: al centre, un espai diàfan en acabat roure on posar el llit, amb un racó per fer servir com a tauleta de nit; en els laterals, armaris fins al sostre en color blanc; i a sobre del mòdul diàfan, un mòdul de quatre portes amb prestatges a l’interior.

muebles juveniles a medida

Una qüestió important a tenir en compte en preparar el disseny d’una habitació juvenil és saber si serà necessari o no afegir una zona d’estudi. Podem crear un espai de treball, silenci i concentració al mateix dormitori sense haver d’ocupar una altra estança. En els casos on tinguem prou lloc, podem afegir un escriptori sota la finestra per aprofitar la llum natural. Si no és el cas, una de les opcions que contemplem és fer servir el mateix capçal de l’estructura del llit com una extensió de l’escriptori.

dormitorios juveniles a medida
habitaciones juveniles a medida barcelona

Crear dormitoris juvenils a mida és tot un repte, però sempre és més divertit si el podem convertir en un projecte familiar. Si esteu per la zona del Maresme, Vallès o Barcelona i voleu fer una habitació juvenil a mida que acompanyi als vostres fills en el seu canvi i creixement, no dubteu a contactar amb nosaltres.