DISSENYA AMB FORATS EL VESTIDOR DELS TEUS SOMNIS

fabricantes vestidores barcelona

Els vestidors a mida són la solució perfecta per aquells que busquen maximitzar l’espai d’emmagatzematge i crear un ambient organitzat i funcional en la seva llar. Al blog d’aquest mes, explorarem alguns dels diferents tipus de vestidors que hem dissenyat a Forats i us donarem alguns consells útils per aprofitar cada centímetre del vostre vestidor.

Quan plantegem la distribució d’un vestidor, el més important és saber amb quin espai comptem. Pot ser una habitació o una zona de pas a una altra estança, en qualsevol cas, l’objectiu és treure el màxim profit a l’espai disponible. Hi ha infinitat de possibilitats: vestidor cantoner; aprofitar la configuració de les parets amb armaris encastats; “hornacines” decoratives o un tocador; crear vestidors en “L” o en “U”; decidir si serà un vestidor obert o tancat, etc.

Als vestidors tancats tenim la possibilitat d’escollir el tipus de portes. Podem optar per l’elegància d’una porta llisa que unifica tot el frontal del vestidor o per diferents tipus de portes emmarcades (melamina, vidre transparent estil vitrina, mirall…). Les portes corredisses i les portes plegables també són una altra opció a tenir en compte, tot depèn de l’espai que disposem i de l’estètica escollida.

vestidores a medida mataro

Tenir clares les teves necessitats i preferències a l’hora de distribuir l’espai és essencial, ja que el personalitzarem al teu gust al 100%. Prefereixes penjar la roba o plegar-la? Si ets més de penjar, disposa de barres convencionals tant en les parts superiors com inferiors del mòdul i/o afegeix una barra hidràulica que et permetrà accedir a la roba penjada a la part superior amb més facilitat.

A l’hora de plegar la roba, escull la quantitat de prestatges que necessitis i incorpora un caseller. Fer ús de calaixos pantaloners o pantaloners extraïbles és una manera original de tenir agrupats els pantalons. Incloure altres elements com calaixos (per emmagatzemar roba interior, d’esport, mitges i altres accessoris) o sabaters extraïbles et faran la vida més còmoda.

Per acabar d’ultimar els detalls del disseny del teu vestidor a mida, pots afegir-li il·luminació. Sigui obert o amb portes, tenir un vestidor amb llum és una opció molt recomanable, no només per estètica sinó perquè permet una major visibilitat del contingut. Equipem els muntants amb LEDS de llum càlida i amb sensor de moviment perquè detecti l’obertura de les portes o l’arribada d’una persona al vestidor. També podem optar per l’encesa directa.

vestidor a medida onlie

Si vols començar un projecte d’aquest tipus i que et confeccionem un pressupost per un vestidor a mida i una proposta de disseny, contacta amb Forats!