REDISSENYA EL TEU ESPAI AMB UNA LLIBRERIA A MIDA

Quan ens va arribar aquest projecte per fer una llibreria a mida ens vam adonar immediatament que havíem de respectar al màxim tant l’estètica Modernista d’aquest habitatge de l’Eixample com la personalitat de la clienta.

La nostra clienta volia integrar una llibreria feta a mida a la seva sala d’estar que pogués emmagatzemar aquelles lectures que l’havien acompanyat durant anys, i que tingués prou espai per continuar afegint llibres a la seva col·lecció. L’objectiu principal era poder adaptar el moble-llibreria a aquesta sala oberta de sostres alts, rajoles originals i amb grans vidrieres a l’exterior que deixen passar una llum natural espectacular.

L’alçada del pis permetia fer una prestatgeria de grans dimensions, però fer això ens generava un nou repte: arribar fàcilment als prestatges de la part superior. És així com apareix en escena una de les grans protagonistes d’aquest moble llibreria a mida: una escala lliscant d’acabat lacat feta expressament per aquest projecte.

D’aquesta manera, la llibreria es converteix en un dels elements principals de la sala d’estar al mateix temps que s’integra a la perfecció amb la resta de l’habitatge, gràcies al tauler laminat de fusta i resina compactada i al lacat en color negre de l’escala, que combina amb altres objectes metàl·lics ja presents al pis de la clienta.

I què millor que veure l’evolució d’aquest projecte a l’Eixample que amb un ‘abans i després? L’essència de l’habitatge i de la clienta han quedat totalment reflectides en aquest racó de la casa. La simplicitat en la simetria dels prestatges combinada amb l’elegància del classicisme de l’escala mòbil fa que aquesta sigui una de les nostres llibreries preferides d’aquest any.

libreria a medida mataro
estanteria a medida mataro

A l’hora de fer qualsevol mena de llibreria o prestatgeria modular a mida podeu comptar amb Forats per fer els vostres somnis realitat.